VV Veronika
A Való Világ 5 hatodik -jának győztese VV Veronika.

Eredmény:
  • VV Veronika: 56%
  • Andrea: 8%
  • Barbara: 36% 
A lányok a beszavazóshow alatt nem igazán kímélték egymást, szinte felelevenedtek a "Szerelem a legfelsőbb szinteken" című műsor legjobb pillanatai.

Veronika az utóbbi időben egyre többet szerepelt a bulvársajtóban (Veronika születésnap - További videók és visszhang, VV Jerzy és Veronika - Közös rúdtánc), sőt már az egyik villalakót is kinézte magának (Veronika ráhajtott Dukai Gergőre). Így talán mondhatjuk, hogy az ő bekerülése egyáltalán nem ért minket váratlanul.

VV Veronika megfogadta, hogy a villában igazi énjét fogja mutatni, nem játssza meg magát. Ugyanis az a célja, hogy végre önmagáért szeressék, és önmaga miatt emlékezzenek rá, nem pedig azért, mert ő " Veronikája".

A beszavazóshow előtt a lakók elfoglalták a VV5 villáját.

Kissé félszegen, de annál nagyobb lelkesedéssel lépte át a küszöböt mind az 5 lakó, akik nem sokat pihenhettek, hiszen rögtön egy rejtvény megoldásához kötötték a szobába való belépést.

Nem sokkal utána pedig már nyilatkozniuk is kellett, hogy kit szeretnének látni a villában Alekosz exei közül.

Holnap az esti film után összefoglaló! Tartsatok velünk, hiszen minden egyes összefoglaló történéseit olvashatjátok majd nálunk (videók kíséretében), és Facebook fiókotok segítségével el is mondhatjátok, hogy mi a véleményetek az adott nap történéseiről!

Várunk titeket minden nap!
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...