VV5 Attila és Artúr Bandi
Attila Artúr Bandit is magához ölelhette
, miután megnyerte a VV5 játékát nem sok pihenőre számíthat.

Interjúk, fotózások tömkelege, ráadásul hozzá kell szoknia ahhoz is, hogy úton-útfélen leszólítják a rajongók, gratulálnak neki, a villabeli életéről faggatják, és természetesen autogramot kérnek tőle.

Ebbe a világba már az első napján belecsöppen, hiszen alig aludt néhány órát, már rögtön indulnia is kellett az RTL Klub szákházába, ahol a Csak csajok című reggeli beszélgetős műsor vendége volt.

A Való Világ 5 győztese innen ékhoz, a morning show-ba volt hivatalos, ahol azt is elárulta, hogy mi okból készült az az egyedi tetoválás, ami a karját díszíti.


A rádióból pedig már rohant is a Blikk szerkesztőségébe, ahol a második helyezett , és a harmadik helyezett már várta, hiszen együtt válaszoltak a betelefonáló, és csetelő újságolvasó közönségnek.

Az Összeférhetetlen srác egyébként nem gondolja, hogy ő olyan típus, akiért rajongani lehetne. Ő inkább úgy fogalmaz, hogy "lehet vele azonosulni, és szimpatizálni". Az 50 milliós főnyereménynek hihetetlen módon örül, és bevallja, soha nem gondolta volna, hogy övé lehet. Nem is igazán tudatosult benne, hogy micsoda "gazdagságba" csöppent egyik másodpercről a másikra. Ami tudatosult viszont benne, és aminek talán a legjobban örül, hogy a Való Világ 5-öt, mint JÁTÉKOT megnyerte, ő lehetett az utolsó, aki elhagyta a villát.

Attila első "szabad" napját bemutató videót itt tekintheted meg:

Attila a Fókuszban
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...