VV5 végeredmény finálé
Hatalmas előnnyel, de sportszerű küzdelemben Attila nyert

Az Összeférhetetlenek kategóriában induló , eredeti nevén Knap Attila lett a Való Világ 5 győztese. Második helyezett lett  , a villa Helyes pasija, a harmadik helyen pedig  a villa Szenvedélyes nője végzett.

Végeredmény: Seherezádé: 11%-ot kapott, mielőtt még 2 főre szűkült volna a résztvevőinek a száma. Csaba 32%-ot, Attila 68%-ot kapott.

14-en kezdték, majd 2 lakó távozott, utána ismételten 14-en lettek, és 2 hetente szép lassan elfogyott a brigád, legvégül csak a 3 finalista maradt.

A majd’ féléves bezártság alatt rengeteg pozitív és negatív élményben volt részük. Voltak hatalmas viták, nagy kibékülések, szerelmesek, gyűlölködők, jó barátok, és riválisok.

De egyszer mindennek véget kell érnie, és a VV5 esetén ma jött el ez a nap.

A 4 órás élő fináléban újra nézhettük a villalakók legjobb pillanatait, láthattuk az X-Faktoros énekesek legújabb szerzeményeit, a KÖKI terminálban a rajongók még üzenhettek is élő adásban kedvenceiknek. De a lényeg természetesen az este végén jött el, amikor is kiderült, hogy ki lett az az 1, aki mindent visz.

Ez pedig VV Attila lett, így ő fogja kapni 1 éven keresztül a havi 1 milliós álomfizetést, ő fog beköltözni a luxuslakásba, ő mehet el a luxusutazásokra, és övé lett a Chevrolet Cruze is.

Gratulálunk Attilának, valamint a másik két fináléba bejutott villalakónak, és kívánunk nekik sok sikert az életben.

Nektek pedig köszönjük, hogy a valovilag5.com csapatával együtt követtétek nyomon ezt a több mint 5 hónapot!
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...