Gombi
Gombi csajozni fog
Tegnap négy egykori villalakó költözött be a VV5 villájába, hogy - Olivér elmondása szerint - felrázzák a bentlakókat. A Blikk Tv riportere a beköltözés előtt faggatta a 4 új lakót a terveikről.

Olivér szeretné egy másik arcát - a "líraibb" arcát - megmutatni a világnak, úgymond csatlakozva Ildikóhoz a kultúra tekintetében. Ildikóról egyébként különös véleménnyel vannak a fiúk. Szerintük a Törtető lányra rá lett húzva néhány gúnynév, mint például: "Tordas", vagy "kultúrbarbár", de a valóságban Ildikó egy igazán szerethető lány, aki - elmondásuk szerint -  elemi erővel fog berobbanni a Való Világ 5 villájába.

Szandika - aki bevallottan Attila fanatikus - szerint az ő szériájuk sokkal másabb volt, mint a mostani. Náluk főleg az érzelmek domináltak, az egész műsor az érzelmeken alapult, de a mostani epizódokban sokkal inkább a taktikáé, és a józan észé a főszerep.

Kiderül a beszélgetésből az is, hogy a frissen beköltözők leginkább Seherezádét, és VV Attilát kedvelik. Szandika és Olivér is szimpatizál az Összeférhetetlen manipulátorral, Olivér szerint Attilában is megvan az a "gátlástalan aljasság", ami benne is, így biztosan megértik majd egymást. Ildikó Csaba és Seherezádé mellett teszi le a voksát, mondván, emberileg ők állnak hozzá a legközelebb. Gombár "Gombi" Gábor pedig szintén Seherezádét kedveli, akivel akár még több mindent is el tudna képzelni...

A villa új lakóival készült interjú a bejegyzésben található.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...