VV Olivér
Olivér az egyik beköltöző
Most már bizonyossá vált, amit eddig csak sejteni lehetett. Hasonlóan a VV4-hez, most is beköltözik az aktuális villalakókhoz néhány egykori villalakó, nevezetesen a Plasztikcica Szandika, a Törtető "Tordas" Ildikó, a Vagány Olivér, és a Szépfiú Gombi.

A luxusbörtönben a hangulat meglehetősen lagymatag az elmúlt időkben, bár ehhez az is hozzájárult, hogy a múlthéten jótékonysági hét volt, így a villalakók megpróbáltak békében élni egymással, és inkább a közös célra koncentrálni. Most viszont, hogy az adakozási hét lezárult, újból belecsöppentek a régi kerékvágásba, és folytathatják egymással a "marakodást".

Talán ez utóbbit próbálja elkerülni az RTL Klub azzal, hogy egykori, de még most is népszerű villalakókat költöztet be a Való Világ 5 villájába, gondolván, hogy az új arcok, a vérfrissítés, jó hatással lesz a luxusbörtön foglyaira, és talán nagyobb kedvvel fogják venni odabent az akadályokat.

A Blikk című napilap már azt is tudni véli, hogy Szandikának komoly szándékai vannak a beköltözéssel. A villa Plasztikcicája ugyanis szemet vetett VV Attilára, és addig nem nyugszik, amíg el nem éri a célját az Összeférhetetlen manipulátornál. Ezt egyébként Szandika barátnője mondta el a lap újságírójának.

A hírek szerint Baukó Éva is benne volt a beköltöző brigádban, de a BeleValó Világ című műsorban mutatott viselkedése miatt - nyilván a szerkesztők félnek, hogy nem fogja tudni tartani a száját odabent sem - nem mehet be. Ezt egyébként Éva közölte tegnap saját Facebook oldalán.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy Szandika eléri e a célját Attilánál, és hogy a beköltöző lakók mennyire fogják tudni feldobni a benti hangulatot.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...