VV Éva
Éva ezúttal tényleg túllőtt a célon
Az RTL Klub természetesen nem feledkezik meg a korábbi széria játékosairól sem. Bár korábban kijelentette, hogy ők a valóságshow-val egy lehetőséget biztosítanak a játékosoknak, és utána csak rajtuk múlik, hogy tudnak e élni vele, avagy sem, mégis, sok Való Világ 5 előtti szereplő tűnik fel az RTL-en és a kapcsolódó csatornákon. Gondoljunk csak arra, hogy Anikó, Béci és Olivér vezetik a BeleValó műsorát. Ezenkívül szinte minden nap hívnak meg egykori játékosokat a kísérő műsorokba, valamint több rendezvényen is feltűntek már az előző széria képviselői is.

Így történt ez minap, még a VV5 nyolcadik Párbaja előtt, amikor Baukó Éva volt Olivér vendége a BeleValó Világ műsorában. Sok köszönet persze nem volt benne...

Nem ez volt az első eset, hogy Baukó Éva már az RTL számára is kellemetlenül viselkedett. Odabent a villában is volt néhány felháborító megnyilvánulása, legfőképpen arra gondolunk, amikor leköpte Jerzyt. Miután pedig kijött a villából, úgy többször tett az RTL-re olyan kijelentéseket, amelyek enyhén szólva is kínosak. Például kijelentette, hogy volt a csatorna favoritja, és másnak esélye sem volt, őt pedig direkt rossz színben állították be. Ilyenkor azt mindig elfelejtette megemlíteni, hogy nem egy, nem kettő volt, amelyeket megnyert, tehát ha annyira rossz színben tüntették volna fel, akkor a közönség már rég kiszavazta volna.

Még a Való Világ 5 indulása előtt néhány héttel kérdezgették egykori lakótársait, hogy vajon Éva miért viselkedik ennyire otrombán. VV Gigi, a NekedValó Világ egykori műsorvezetője szerint az alkoholnak nagy szerepe van az egészben (VV Gigi Éváról - Bejátszik az alkohol). Maga Éva is elismerte, hogy "sokszor felöntött a garatra". Hajdú Steve-vel - aki a VV5 villájában nemrég előadott színdarabot is rendezte - volt is egy vicces beszélgetésük erről a nemrég megszűnt Reggeli című műsorban (VV Éva Vs. Hajdú Steve).

Egy időben úgy tűnt, hogy Éva élete helyrerázódik. Az Alekosszal történő békülés után mindenki azt hihette, hogy a villa Törtetője tényleg megváltozott, de aki látta a boksz gálát, különösen a vs. meccsen történt nyilatkozatát, abban kétségek merültek fel.

Éva a BeleValó Világ műsorában sem hazudtolta meg magát.

Bár a műsor előtt többször is megkérték, hogy ne káromkodjon, és ne hozza fel videóját, ő minduntalan megfeledkezett erről. Barátja, Olivér többször is rászólt, mindhiába.

Végül az utolsó reklám után Éva már nem volt a stúdióban. Az egyik betelefonáló meg is kérdezte Olivért, hogy "Kiküldtétek az Évát, annyira vállalhatatlan volt?". Oli erre kínosan csak ennyit mondott: "Ááá nem, csak már épp mennie kellett!".

Vajon tényleg betelt a pohár az RTL-nél, és többet nem is hívják Baukó Évát szerepelni? Vagy megvárják, míg csitulnak a kedélyek, és újra lehetőséget fog kapni a Törtető lány? Esetleg Évát így kell elfogadnunk, hiszen a villában is ezt az arcát mutatta, és kint sem játssza meg magát?

Neked mi a véleményed Éva viselkedéséről a Való Világ 5 kísérőműsorában? Tényleg ennyire vállalhatatlan volt?

Az ominózus adást a következő címen találjátok: valovilag.hu/video/156465
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...