VV Eszter lila kendő
Eszteré a lila kendő
Október 11-én, a Való Világ 5 25. napján sor került a 2. re.

Az első Megmérettetés során még két játékos is megszerezhette a lila kendőt, mostantól kezdve viszont már csak 1 játékos lehet a győztes, így csupán egy villalakó tudhatja magát biztonságban a közelgő kiválasztás alatt.

VV Cristofel
Huncutkodás az ajánlóban
Az RTL Klub nem követte el ugyanazt a hibát, mint múltkor (VV Csaba az 1. Megmérettetés győztese?, Az 1. Megmérettetés másik győztese VV Vera?). Sem tegnap, sem a mai ajánlóban nem derült ki, hogy ki lett a győztes. Sőt! A nézőket megtévesztendő, még Cristofelt is bevágták egy pillanatra egy lila "valamivel", amire sokan azt hitték, hogy a kendő, de kiderült, hogy csak a D-matrac kibérléséhez szükséges toll madzagja.

A villában megszólaló szirénát meghallva, a lakók egyből készülődni kezdtek, és mindenféle érzelmek törtek fel belőlük. Mindenkinek mást és mást jelentett a védettség fogalma, valaki szerette volna megnyerni, valakinek csak annyi célja volt, hogy egy bizonyos személy ne nyerje meg.

, aki Eszterrel együtt utolsóként lépte át a Való Világ 5 küszöbét, azért szerette volna megnyerni a tegnapi játékot, mert így biztosan esélyt kapott volna arra, hogy megmutassa magát, hiszen ezalatt a néhány nap alatt még nem ismerhette meg a közönség minden oldalát. érzi, hogy így, vagy úgy, de ő ozni fog menni, ennélfogva neki szinte létszükség lett volna a lila kendő (akárcsak a múlt héten). Gergő korábbi "botlását" szerette volna helyrehozni, múltkor ugyanis elsőként esett ki, és ezt még mindig nem tudta megemészteni.

A bejegyzés folytatódik, ha kíváncsi vagy a részletekre és a videókra, akkor kattints az "Elolvasom" gombra.

A verseny előtti órákban történő beszélgetések során és is inkább taktikusságról beszélt, nem mindenáron szerették volna megnyerni a kendőt, de ahogy az később kiderült, nem csak ők voltak így ezzel.

A második Megmérettetés első versenyszáma a "Szumó bajnokság" volt, amely során a kisorsolt pároknak egy körben kellett megmérkőzniük, és az nyert, aki a másikat ki tudta lökni a körön kívülre.

VV Cristofel VV Attila
Attila "repült"
A párok a következők voltak (a győztes kiemelve):
  • Dya és Vera
  • Eszter és Annamária
  • Kinga és Seherezádé
  • Csaba és Péter
  • Attila és Cristofel
  • Gergő és Fecó
Az előző párosítások győztesei egymással mérték össze erejüket, és a legvégső győztesek és lettek.

A második feladat egy logikai játék volt. Egy kockát kellett összerakni hungarocell darabokból úgy, hogy a kocka minden oldala zöld legyen.

Ez a feladat kifogott Cristofelen, így a a Való Világ 5 második megmérettetésének győztese Eszter lett.

A verseny egyértelműen legizgalmasabb pontja az Attila-Cristofel párharc volt, hiszen a tegnapi nap során ők csúnyán összevesztek, így mindkét VV5 villalakó tábora a reváns esélyét látta a küzdelemben, és a tegnapi előzetes után mindenki ezt a mérkőzést várta.

Ez a párharc meglepő gyorsasággal ért véget, Cristofel könnyedén kilökte Attilát, az Attila drukkerek nagy bánatára.

Az csak később derült ki, hogy a Való Világ 5 két nagy machinátora, Péter és Attila találták ki, hogy mindenképpen Cristofel nyerje meg a párharcokat, mert testi adottságaiból kiindulva, neki van a legnagyobb esélye arra, hogy legyőzze az általuk párbajra küldendő Csabát.

Össze jött tehát a terv, Csaba nem nyerte meg a védettséget, így ő nagy esélyekkel pályázik a vasárnap megrendezésre kerülő első kiválasztás során a zöld kendőre.

2. Megmérettetés : Szumó birkózás


2. Megmérettetés : Logikai feladat, kocka építés



AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...