VV Olivér
VV Olivér a Reggeliben
Olivér, az előző Való Világ rosszfiúja, és a BeleValó Világ műsorvezetője a Reggeli vendége volt, ahol elmondta véleményét néhány VV5 játékosról.

Legelőször t tárgyalták ki, legfőképpen a Claudióval történő szakítást. Olivér szerint bár a villalakók nem kaphatnak semmiféle információt a külvilágról, Claudió üzenete mégis olyan jelentőségű volt, amit Seherezádénak jogában állt tudni.

Olivér egyébként nem fedezett fel szinte semmi érzelmet Seherezádé arcán, miközben hallgatta egykori szerelme üzenetét. Szerinte ez azért van, mert a villa Szenvedélyes nője gyakorlatilag már várta ezt az üzenetet, és ez számára felér egy "megváltással", hiszen könnyebben tud engedni az érzéseinek, és könnyebben tud majd kikötni karjaiban, bár ennek Gergő testvére nem biztos, hogy örül. (Dukai Regina nem szívleli VV Seherezádét)

Egykori szereplőként egyébként átérzi a jelenlegi villalakók problémáit. Tudja, hogy a bent elkövetett butaságok visszhangja nem megy át a Való Világ 5 falain, így a lakók csak a saját lelkiismeretükre hagyatkozhatnak akkor, amikor belemennek egy olyan dologba, aminek a kinti szeretteik nem igazán örülnének.

A villa egykori rosszfiúja bár abszolút pártatlan szeretne maradni - a BeleValó Világ műsorvezetőjeként ez számára kötelező -, nem is drukkol senkinek, de elmondása szerint két emberrel tud azonosulni. Az egyik a másik pedig . Ugyanis ők ketten felvállaltan nem azért mentek be, hogy kicsinosítsák a villát, vagy hogy megmutassák milyen szép fogsoruk van, hanem azért, hogy megkavarják bent a dolgokat, és a látottak alapján, ez számukra abszolúte sikerül is.

Azt viszont beismeri, hogy az előbb említett két játékos játékstílusa merőben más.

Pétert még Olivér is nehezen ismeri ki. Róla köztudott, hogy szociálpedagógiát tanult, és szinte játszik az emberekkel. Annyira manipulálni akarja őket, hogy a végén még ő is elhiszi amit mond, ezért soha nem lehet megállapítani, hogy mikor mond igazat.

Ezzel szemben a Való Világ 5 magányos manipulátora sokkal több érzelmet visz a játékba, így a VV Attila játékát őszintébbnek tartja. Ő akkor kerülhet majd bajba, ha a logika (az értelem) és az érzelem között kell majd választani.

Az Olivérrel készült riportot az "Elolvasom" gombra kattintva tekintheted meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...