1 perc és nyersz
Nem ritka a milliós nyeremény a játékban
Éppen csak hogy befejeződött a Való Világ 5 valóságshow, máris egy új műsorral lepett meg minket az RTL Klub.

Az 1 perc és nyersz műsora, az amerikai Minute to win it vetélkedő mintájára 1 percet biztosít a résztvevő versenyzőknek, hogy egy-egy feladatot teljesítsenek. Ha ez sikerül, akkor tovább léphetnek a következő szintre. Szintekből – akárcsak a Legyen Ön is Milliomos játékában, melyet Friderikusz Sándor vezet – 10 darab van, de a Milliomossal ellentétben, itt a játékosok nem vehetnek igénybe háromféle segítséget, viszont van három életük, amit fel tudnak használni.

Ha egy feladatot nem sikerül teljesíteniük, de még maradt hátra életük, akkor újrapróbálkozhatnak.
A játékszabályok meglehetősen egyszerűek. Valamikor tésztákat kell felfűzni – Tésztanyárs -, esetenként kekszekből tornyot kell építeni a homlokunkra – Kekszszarvú -, vagy hanyatt fekve, a lábunkra erősített elektronikus lépésszámlálóval rugdalózni, hogy meglegyen a kellő mennyiség.
Egyik sem tűnik első ránézésre nehéznek, de bizony jócskán akadnak köztük nehezebb versenyszámok, amiken nagyon könnyű elvérezni.

Ezért is érdemes otthon gyakorolni. Hiszen az 1 perc és nyersz játékában az a szép, hogy mindent, amit a stúdióban végrehajtanak a versenyzők, azokat mi is, a saját otthonunkban kipróbálhatjuk, és megtapasztalhatjuk, hogy képesek vagyunk e 1 perc alatt teljesíteni őket.
Bár a válogatások, a castingok már lezajlottak, és a játékosok is kiválasztásra kerültek, nekünk még sincs okunk az aggodalomra.

Ugyanis a vetélkedőt nyomon követve a tévében, bepillantást nyerhetünk a feladatok nehézségi fokába, és ha újranyitják a jelentkezést – márpedig valószínű, hogy így lesz, hiszen a vetélkedő máris óriási nézettséget produkál -, és ismételten lehet majd menni a válogatásokra, akkor immáron a tévében látottakkal felvértezve, könnyűszerrel vehetjük majd a castingok akadályait.

Addig is kövesd nyomon a műsort a tévében és az interneten, gyakorold otthon a feladatokat, hiszen még az is lehet, hogy Te leszel az, aki az egyik adásban megnyeri a műsor fődíját, a 10 millió forintot!


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...