Való Világ 5 Lilu
csak a VV5 ideje alatt van távol
A Való Világ 5 indulásával Lilu élete is egy kicsit felbolydult. Bár eddig is pörgős életet éltek férjével, a valóságshow elindulásával nyilván nagyobb teher hárul rá is.

Lilu elmondja, hogy ennél izgalmasabb összetételű csapat még nem volt a VV történetében. Annyi karakter, és annyi egyéniséget válogattak ki a castingok során, és szavaztak be a nézők a beszavazókon, hogy bőven tartogat még izgalmakat és meglepetéseket az előttünk álló fél év.

Bár a -kon előforduló extremitásokra - gondoljunk itt pl. a Skalpvadászok beszavazóshow-ra, ahol nem mindennapi "teljesítményt" nyújtott - nem lehet felkészülni, de van már annyi rutinjuk, hogy ezeket a dolgokat megfelelően kezeljék. Mindig az adott helyzetben kell reagálniuk az általuk legmegfelelőbbnek tartott módon, és valljuk be, ez többnyire sikerül is. Azt azért mellékesen megjegyzi, hogy a Való Világ 5-ben minél szélsőségesebb egy szituáció vagy egy karakter, ők annál jobban élvezik.

Ha Lilunak nincs épp tévés elfoglaltsága, akkor minden idejét a gyermekével tölti. A VV5 adásai alatt pedig többnyire a nagyszülők vigyáznak rá. Ez egyfajta "mini vakációként" is felfogható, hiszen a nagypapa és nagymama sokkal engedékenyebb a kis Dáviddal, így a kicsi nem is bánja, hogy néhány órára a nagyszülők felügyelnek rá.

A Liluval készült interjút az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...