Fecó és Angéla első csókja
Fecó és Angéla első hitvesi csókja
a csütörtöki nap folyamán csupán néhány óra alatt megjárta a mennyet és a poklot egyaránt. A szívét törték össze, amikor kiderült, hogy Angéla az utolsó pillanatban meggondolta magát, és ő is, akárcsak , nem tud vendéget fogadni. Néhány keserves nyugiszobában eltöltött óra után viszont jött a "Fecó, Csaba menjetek ki a kertbe!" utasítás, és utána a katarzis.

A Fókusz most annak járt utána, vajon milyen készülődés előzte meg a Való Világ 5 villájában megtartott Fecó - Angéla esküvőt!


Arról már korábban beszámoltunk, hogy Fecó nagy szerelme, Angéla megbocsátott a villa Dumagépének, és még arra is hajlandó lenne, hogy hozzá menjen feleségül, sőt, mindezt akár a VV5 luxusbörtönének falain belül is megtenné. Ezek után adva volt a lehetőség, tartsunk menyegzőt a villában!

Angéla be is ment a villalakókhoz - miközben Fecó tüdőszűrésen vett részt - és elmondta tervét a játékosoknak. A lakók tehát lázas készülődésbe kezdtek, de természetesen a Való Világ 5 "háttérmunkásainak" segítsége nélkül mindez nem valósulhatott volna meg.

Majd' két hetes előkészület előzte meg az esküvőt. A díszleteket a villán kívül állították össze, a virágok és egyéb kiegészítők szintén a villán kívül kerültek kiválasztásra és "kipróbálásra". A készítők nem bíztak semmit a véletlenre. Mindenből a legtökéletesebbet akarták, hogy ezzel is jelezzék, igenis komolyan veszik a villabeli menyegzőt. Például a virágokból álló dekorációt - és Angéla csokrát is - javarészt a virágok királynője, az orchidea alkotta.

Egy esküvőhöz természetesen vőfély is dukál. Titz Tibornak jutott a megtiszteltetés, hogy az első villaesküvőt "levezényelje". A műsor készítői szabad kezet adtak neki, és ő sem volt rest, vicces feladatokkal és humoros mondókákkal készült.

Nati, Fecóék tanúja
Nati (Bogdán Natália) az esküvői tanú
Angéla esküvői tanút is hozott magával, Bogdán Natália, Nati személyében, aki osztatlan sikert aratott a VV5 férfigárdájának körében, főleg volt az, aki különös érdeklődést mutatott a lány iránt. "Nati, nagyon csíp téged Ati!".

Az esküvő további kulisszatitkait a Fókusz videójában nézhetitek meg.

Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...