Vera bejövetele
Vera a stúdióban
A Való Világ 5 nyolcadik án győzedelmeskedett Eszter felett. Eredmény: Vera: 51 %, : 49%.

Rögös út vezetett az Érzékeny lelkű, és a Karrierista lány csatájáig. Egy időben, amikor Esztert a többiek kiközösítették, akkor pont Vera volt az, aki kiállt mellette. Majd hogy-hogy nem, de Vera felállt az ügyvédlány mellől, teljesen magára hagyva a elleni, a VV5 második Párbajára. Azóta sem tudjuk biztosan, hogy ez taktikai lépés volt, vagy csak Verának elege lett.

Teltek, múltak a hetek és hónapok, a két lány közötti viszony egyre inkább kiéleződött. Kettejük viszálya a boksz gálára csúcsosodott ki. Itt az Érzékeny lelkű lány pontozással megverte Esztert, majd közvetlenül a meccs után - néhány perccel az ötödik Kiválasztás előtt -  verbálisan folytatták azt, amit a szorítók között abbahagytak. Innentől kezdve a két lány szinte kibékíthetetlen ellensége lett egymásnak, és mindenki sejtette, hogy egy Eszter - Vera Párbaj nagyon a levegőben van.

Ez be is következett. Esztert a nyolcadik Kiválasztás alkalmával 3 jellel Párbajra küldték, majd az ügyvédlány az azt követő Kihívás során Verát választotta ellenfélnek.

Ezen döntése - a Kiszavazóshow eredményének tudatában - hibásnak bizonyult. Először fordult elő ugyanis, hogy nem a Kiválasztott, hanem a Kihívott tért vissza a stúdióból.

Érdekes lesz az elkövetkezendő időszak a villában. Már az elmúlt néhány nap is tele volt meglepetésekkel. A , és tengely végleg borulni látszik, és sem igazán tudja, hogy hová álljon, inkább csak teng-leng a villában. Mivel a játék vége, és ezáltal a fődíj elnyerése egyre inkább közeledik, így a villalakók is egyre feszültebbek, és olyan emberek fordulnak egymás ellen, akikről még csak nem is feltételeztük volna.

Az előttünk álló 1-1,5 hónap tehát bőven tartogat még izgalmakat, és ember legyen a talpán, aki képes jelen pillanatban megjósolni, hogy ki lesz az az egy, aki mindent visz.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...