villalakók
Újra benépesedik a villa!
Néhány nappal ezelőtt az esti összefoglaló során azt a kérdést tette fel a rajongóknak, hogy nekik ki hiányzik a legjobban a VV5 luxusbörtönéből. Azt a szavazást nyerte meg, de nem is a szavazás eredménye volt a lényeg, hanem az, hogy ebből következtetni lehetett arra, hogy hamarosan néhány villalakó visszaköltözhet a Való Világ 5 villába, feldobva egy kissé a hangulatot.

Viszont amit az RTL Klub tervez, arra senki nem gondolt.

Néhány napja az előző széria 4 képviselője - név szerint: Ildikó, Szandika, Gombi és Olivér - költözhetett be pár napra, és emlékezhetünk, hogy Jerzy-ékhez is visszaköltözhettek páran a játék finisében. Most viszont nem csupán néhány játékos válhat villavendéggé, hanem minden egyes villalakó, akit során szavaztak ki a nézők, visszaköltözhet a villába az utolsó hétre. Mondanunk sem kell, hogy micsoda meglepetés lesz ez a még bent maradt játékosok számára.

De nem csupa játék és kacagás a villalét.

A beköltözés vélhetően nem fog zökkenőmentesen zajlani. Sok elvarratlan szál, és felgyülemlett feszültség árnyékolja be majd az utolsó hetet. Legtöbb izgulnivalója Verának van, ugyanis ő az az ember - annak ellenére, hogy magát mennyire alkalmazkodónak, míg másokat együttélésre alkalmatlannak, Attilát egyenesen szociopatának nevez -, akit a legtöbb kiesett villalakó ki nem állhat. Ráadásul az egykori játékosok már ismerik az ő "kis" titkát, így többszörösen is kellemetlen helyzetbe kerülhet.

A Blikk című napilap megkérdezett néhány beköltözőt, hogy mit várnak a jövő héttől, és mi a céljuk a beköltözéssel.

szerint jó lesz újra a VV5 falai között élni, bár fogalma sincs arról, hogy hogyan fogja magában tartani Vera titkát, és hogy fogja tudni megállni, hogy ne olvasson be az Érzékeny lelkűnek mondott lánynak álszenteskedés témában.

Péter, a villa Valóságshow-veteránja már óvatosabban fogalmaz a lap újságírójának. Ő azért megy be, hogy felrázza barátját és cinkostársát, VV Attilát, nem pedig azért, hogy Verával foglalkozzon. Mint mondja, a rövid hajú lány eléggé kiszúrt már eddig is saját magával, nem akarja ezt a dolgot továbbra is feszegetni.

pedig a tegnapi BeleValó Világ adásában nyilatkozta, hogy azért költözik vissza, hogy Attila életét megkeserítse. Bár ő a Kiszavazóshow-ján is hasonlókat ígérgetett, és azóta sem nagyon hallani felőle, maximum annyit, hogy megverték egy diszkóban...

Ismételten benépesül - immáron utoljára - a Való Világ 5 villája, élettel telik meg a luxusbörtön.

Jövőt hét vasárnap pedig végleg eldől, hogy vajon a 3 fináléba bejutott villalakó közül ki lesz az az egy, aki a majd' fél éves bezártság után milliomosként hagyhatja el a villa falait.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...