VV Szandika
Szandika visszatért a gyökerekhez
A Való Világ 5 előtti széria Plasztikcicája korábban sosem tagadta, hogy a testéből élt. Sztriptízbárban dolgozott, ahol táncolnia kellett a vendégeknek. Miután kiesett a valóságshow-ból többször szerepelt az RTL csatornáján különböző hírekkel kapcsolatban. Először 3 napig tartó "nagy szerelmének" történetét ecsetelte, majd ellátogatott egykori iskolájába, aztán a meddőségéről szóló híreket cáfolta, legvégül pedig saját ruhakollekcióját mutatta be a nagyérdeműnek.

Ezután viszont gyakorlatilag eltűnt, és semmi hír nem érkezett felőle. Egészen idáig.


Szandikáról több újságcikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy ismét visszatért régi szakmájához, és újból a testéből él. A Plasztikcica nem cáfolja az értesüléseket, sőt, elmondása szerint soha nem érezte magát ilyen jól a bőrében.

Miután egy újabb plasztikai beavatkozásnak köszönhetően az orrát olyan formába sikerült hozni, amilyenbe mindig is szerette volna, kapott egy ajánlatot, amit nem tudott visszautasítani.

Németországban egy népes társulattal - melynek tagja többnyire magyar hölgyek - járja a különböző felnőtteknek szóló kiállításokat, és azokon lép fel, Sandra Celebry néven.

A Szandikával készült riportot a következő címen éritek el: rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/156539

A kiállításról, és Szandika fellépéséről készült képeket mi itt nem jeleníthetünk meg, de a velvet.hu-n "szandika" nevére rákeresve megfogjátok találni őket, szigorúan 18 éves felülieknek.

(kép: velvet.hu)
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...