VV Attila
Attila belép a stúdióba
Túl vagyunk a VV5 tizedik án, amely nem a "jubileumi" sorszámáról marad meg nekünk emlékezetesnek, hanem arról, hogy ez volt a Kiszavazóshow-k történetében a leginkább várt, a legtöbb indulatot gerjesztő, és a legizgalmasabb. Az eredmény: : 76%, : 24%.

Hihetetlenül viszontagságos múltja van a két Párbajozónak egymással. Hol jó, hol rossz viszonyban voltak, és a két jelző közül az utolsó, a "rossz" enyhe kifejezés. Sem a Való Világ 5 műsorában, sem pedig a megelőző szériákban nem volt még két olyan ember, akik ennyire gyűlölték volna a másikat, és ennek ilyen mértékben hangot is adtak volna.

Az Összeférhetetlen srác az első 5 beköltözővel érkezett a villába, az első napon, és viszonylag hamar megtalálta a közös hangot a többiekkel, főleg volt az, akivel sokat beszélgetett. Ezzel szemben az Érzékeny lelkű lánynak már az első napján sikerült összevesznie, de ha nem is összevesznie, akkor magára haragítania néhány lányt - főként az akire gondolunk - a nyers kritikájával.

Bár a két Párbajhős bevallottan szimpatikus volt egymásnak az első hetekben, az idő múlásával a köztük lévő viszony egyre inkább megromlott, ami miatt mindketten a másikat okolták. A kettőjük kapcsolata a mélypontot egyértelműen a Boksz Gála hetén érte el, ahol Vera az édesanyját szidta Attilának, méghozzá nyomdafestéket nem tűrő szavakkal. Később ezt Vera úgy magyarázta, hogy az Összeférhetetlen srác kezdte az egészet, és ő miatta jött ki ennyire a sodrából. Bunyós Pityu - sok más lakóval egyetemben - viszont amellett tette le a voksát, hogy bármennyire is idegesít valaki, vagy nem értünk vele egyet, az anyukáját akkor sem szabad a szánkra emelni.

Az elmúlt néhány hétben történt kettőjük között némi közeledés, de ezek a közeledések sorra kudarcot vallottak, így erre a Párbajra volt szükség, hogy a két játékos közötti párharcra végleg pont kerüljön.

Attila döntését volt aki kritizálta - szerintük ugyanis a tizedik Kihívás során nem Verát, hanem a villa Helyes pasiját, Csabát kellett volna kihívni -, de beláthatjuk, hogy ennek a Párbajnak most jött el az ideje, és Csabára egyébként sem lett volna elegendő indoka.

A legnagyobb csavar egyébként a mai Kiszavazóshow-ban, és a Való Világ 5 mostani lakóinak összetételében az - még ha az adott lakók rajongói nem is ismerik be -, hogy az 5 lakóból 2, és Vera villabeli élete igencsak összeforr Attilával, és bizony ki kell mondani, ha nem lett volna Attila, és az Összeférhetetlen srác piszkálódásai, akkor őrájuk is jóval kevesebb fény vetült volna, és lehet hogy már rég a villán kívül lennének...

Attila tehát sokat tett azért, hogy az előbb említett két játékos igencsak megizmosodjon, és számára félő volt, hogy a fagyi ilyenformában visszanyaljon.

De a fagyi nem nyalt vissza!

A nézők - akárcsak a minap - megelégelték Vera állandó konfliktusteremtését, átláttak rajta, és visszaküldték a VV5 villájába Attilát.

Fontos momentuma ez a játéknak, hiszen Vera legyőzősével Attila egy óriási lépést tett a fődíj felé, ugyanis egy olyan játékost győzött le, aki már 3 Párbajt is győztesen hagyott el, így az Összeférhetetlen srác nem csak a villalétet nyerte vissza, hanem a nézők is potenciális győztesnek tekinthetik innentől kezdve, akivel mostantól igenis számolni kell.

De a fináléig még nagyon sok víz fog lefolyni a Dunán.

Kedden Kiválasztás, szerdán Kihívás, pénteken Párbaj, vasárnap pedig végleg eldől, hogy a féléves "rabság" után ki fogja milliomosként elhagyni az RTL Klub valóságshow-ját.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...