Romantikus hangulatban a két egykori villalakó
, a VV5 Valóságshow-veteránjának esze ágában sem volt érzelmeket "bevinni" a villába. Beköltözés előtti nyilatkozataiban is folyton azt hangsúlyozta, hogy ő játszani megy be, és mindenféle érzelem, és kötődés csak hátráltatná a luxusbörtönben. Ennek ellenére ő volt az, aki a legtöbb villabeli lánnyal összeszűrte a levet. Egy valakit viszont - talán a kiesése miatt - nem sikerült teljesen az ujja köré csavarnia, és ez nem más, mint a nyolcadik Kiszavazóshow vesztese, . Most viszont, hogy Eszter kiesett, semmi sem állhat a "szerelmesek" útjába.

Eszter a romantikus randevú előtt gyakorlatilag a teljes ruhatárát felpróbálta, nyilván szeretne minél jobban kinézni. Egy dologban viszont nem kell sokat válogatnia, ez pedig a cipő kérdése. Randipartnerének alacsony termete miatt ugyanis a tűsarkú cipő nincs benne a pakliban, így Dadi Eszter legalább ennyi könnyebbséget élvez a lázas készülődés közepette. Az ügyvédlány bár korábban is odafigyelt a külsejére, mégis a Való Világ 5 villájában eltöltött idő alatt tanulta meg igazán, hogy hogyan kell bánni a sminkkészlettel, és most már olyan ügyesen forgatja a kezében a rúzst és a sminkceruzát, mint egy profi sminkes.

Péter túl sok gondot nem fordított a készülődésre, és a ruhaválasztásra, ugyanazt a pólót vette fel, amit a VV5 villájában is sokat hordott, ő a készülődésre szánt időt egy laza sörözéssel váltotta fel.

A vacsora rendkívül jó- és romantikus hangulatban zajlott, és Eszter bevallása szerint Péternek nem csak nála, hanem bárkinél esélye lehet, hiszen a Valóságshow-veterán bárkit képes levenni a lábáról.

Íme Eszter és Péter közös randija:

Randevú
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...