Nehéz napokat él át a görög hős.
Úgy tűnik, néhány egykori villatárs után a különböző cégek is sorra hátat fordítanak nak.

Néhány hónapja, amikor még Alekosz bent volt a villában, megszámolni sem lehetett, hogy hány nagy cég tartott volna igényt a Való világ 4 okostojására. Dohányipari-, italkereskedelmi cég és sok más kisebb vállalat is egymásnak adta a kilincset és milliós ajánlatokkal bombázták.

38 milliót ajánlottak korábban, hogy ezt a "hajót" reklámozza.
De a legnagyobb hal a horgon az a luxus-bevásárlóközpontként működő hajó lett volna, melynek tulajdonosa kereken 200.000 dollárt ajánlott Alekosznak azért, hogy kizárólagosan az ők rendelkezésükre álljon, és a nap 24 órájában az úszó csodát reklámozza.

A "Swimming Duck Plaza" névre keresztelt kacsa formájú hajó Németországból indult el még júniusban és a végcél a Fekete-tenger. Útja közben több európai nagyvárosban megáll és az érdeklődők minden egyes állomáson felszállhatnak rá és kedvükre vásárolhatnak. A "hajó" tulajdonosa, a Crediton Investments célja nem csak az, hogy egy újfajta bevásárlási élménnyel lepje meg a lakosságot, hanem hogy jelképezze Európa egységét és felhívják a figyelmet a környezetvédelemre

Néhány hónappal ezelőtt Kevin Barnett, a Kacsapláza  projektmenedzsere elmondta, hogy "mivel Alekosz a legnépszerűbb médiaszemélyiség Magyarországon, ezért a műsor után azonnal meg fogják keresni".

Az üzlet viszont mind a mai napig nem jött létre.

Éhen azért nem fog halni, van hakni bőven.
Alekosz nem érti, hogyan lehetséges az, hogy azok, akik eddig milliós ajánlatokkal ostromolták, egyik pillanatról a másikra eltűntek. Úgy véli, inkább kivár - mást úgysem tud tenni (szerk.) - a megfelelő ajánlatra, hiszen szeretne már egy igazán komoly cég, egy igazán komoly termék reklámarca lenni, és nem csak hétvégi diszkók plakátjain pózolgatni.
Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...