A szép lányok sem maradtak otthon.
A Blikk TV riportere a való világ 5 castingján járt és lencsevégre kapott néhány potenciális VV5 lakót.

Nemsokára kezdődik a VV5, így gőzerővel folyik a válogatás. Ezrével tódulnak be a  vállalkozó szellemű emberek az RTL Klub épületébe, hogy 3-4 órás sorban állás után megkapják a rájuk jutó néhány percet, mely mindent eldöntő lehet. Ezen a beszélgetésen múlik ugyanis, hogy a jelentkezőt vajon visszahívják e, avagy sem. Mindenki tehát a legjobbat szeretné magából kihozni, hiszen mi másért is jöttek volna ide, ha nem azért, mert be AKARNAK kerülni a villába.

Nem csoda tehát, hogy nem mindenki bírja a több órás várakozást. Az izgalom, a stressz,  valamint a teljesítménykényszer sokakat padlóra küld. Nem egy, nem kettő jelentkező ájult el, és többekhez mentőt is kellett hívni.

A VV lovagja házat szeretne, a hírnév nem érdekli.
Ahogy azt korábban írtuk (ITT és ITT), a válogatáson mindenféle embertípussal találkozik a szemlélődő. Láthatunk itt lovagi ruhába öltözött férfit, aki szeretne életében először egy saját házat. Vagányt, akit a barátai unszoltak, hogy jelentkezzen. Illetve gyönyörű lányokat is. Ez utóbbiak közül nem is akármilyet.

Úgy gondolja, hogy elég vagány a villaléthez.
Egy szemrevaló kislány - miközben szorgalmasan tölti ki a jelentkezési lapot - elmagyarázza nekünk, hogy milyen tetoválásokat visel, és miért viseli őket. Érdemes megnézni a videót, mert egy mondaton belül hallhatjuk a halál és a szüzesség elvesztését, mely - lehet hogy csak nekünk- elég morbid. Az "egyik jobb csípőmön" kifejezésről már nem is beszélve. De legalább van valami koncepció a tetoválásaiban, nem csak ész nélkül varratja magára.

Gigi tanácsa, hogy mindenki adja önmagát.
A jelenlévő Rácz Ildikóban régi emlékek törtek a felszínre. Emlékszik, hogy amikor a testvérével együtt jöttek jelentkezni a VV4-be, akkor is hasonló tömeget és feszültséget tapasztaltak. Gigit rengeteg jelentkező kérdezte azzal kapcsolatban, hogy "mi a recept?", "mit csináljak, ha bekerültem?". A villa táncoslánya erre a lehető legegyszerűbben válaszol: "add önmagad, ne akarj Béci vagy Olivér lenni, mert a nézők nem ezt akarják".

A válogatás tehát zajlik, érdekes emberekből pedig nincs hiány. Minden adott ahhoz, hogy minden idők legjobb hazai valóságshow-ja startoljon el néhány hét múlva.

Címkék:,


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...