Milo az RTL Klub-nál folytatta.
Mindenki emlékszik a VV3 győztesére, Gyukin Milovánra, vagy röviden Milo-ra. A csendes, visszahúzódó srác, aki bár nem volt állandóan a középpontban és nagy veszekedéseknek sem volt részese, de ennek ellenére - vagy talán éppen ezért - megnyerte a valóságshow 3. szériáját.

Milo már a VV4 idején is az RTL Klub-nál dolgozott, feladata a villa lakóinak különböző versenyfeladatok kitalálása volt, jelenleg pedig a Való Világ 5 műsorát készíti elő, a casting csoport egy tagja.

Nagyon büszke rá, hogy ott dolgozhat, ráadásul azon a műsoron, amely helyen és amely műsorban ő ismert lett.

A casting csoport tagjaként nagy felelősség hárul rá, hiszen nem könnyű néhány perces beszélgetések alapján eldönteni, hogy ki alkalmas arra, hogy több hónapra bezárják. Komoly probléma volt ez az előző széria esetén is, emlékezhetünk rá, hogy hányan adták fel a játékot, hányan akartak kimenni csak azért ozni, hogy kiessenek és hányan omlottak össze a játék közben.

A válogatások nagyrésze már lezajlott, de Milo is megemlíti, amit korábban mi is írtunk (Való Világ 5 - Még lehet jelentkezni), hogy 4 kategóriában még várják a jelentkezőket.

A felhívásra azóta egyébként nagyon sokan jelentkeztek, így ha Te is szeretnél a VV5 villa lakója lenne, akkor még nem késő. Jelentkezz Te is!

A videót az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.






AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...