Való Világ 5 Villalakók
Az első négy villalakó!
A Fókusz stábja riportot készített az első négy VV5 játékossal, közvetlenül a -k után.

Akárcsak az eredmény kihirdetésének pillanatában, úgy néhány perccel a show után még mindig képtelenek voltak elhinni, hogy bekerültek. Óriási dolog ez, főleg annak fényében, hogy több mint 38.000-en jelentkeztek.

, akit elsőként szavaztak be a nézők, óriási lehetőségnek tartja a szereplését, és azt vallja, hogy aki egy ilyen lehetőséggel nem tud élni, vagy nem tudja kihasználni a hirtelen jött ismertséget, az meg sem érdemli, hogy bekerüljön.

először olaszul köszöntötte barátját - aki egyébként néhány nappal ezelőtt kiállt barátnője mellett -, majd elmondta, hogy szerinte egy ilyen felfokozott hangulatú beszavazó után képtelenség józanul gondolkodni, ő is alig találja a szavakat, de mire eljön a beköltözés ideje, addigra le fog higgadni, és bent a legjobb oldalát fogja mutatni.

majdnem rosszul lett az öltözőben. Percekig csak kereste a szavakat. Elmondása szerint a következő napot vasalással fogja tölteni, mivel a behozott ingekre és nadrágokra ráfér a vasalás, meg kell adni a módját ugyanis.

szerint ellenfelei (Reni és Viki) meglehetősen primitíven viselkedtek, ahhoz pedig, hogy valaki igazi cselszövő legyen intelligencia is szükséges. A már beszavazott játékosokról nem kíván nyilatkozni, hiszen nem ismeri őket még igazán, de azt azért megosztja a nézőkkel, hogy nála igenis fontos, hogy egy pasinak legyen pénze.

A beszavazott játékossal készült interjúkat az "Elolvasom" gombra kattintva tekinthetitek meg.




VV Seherezádé


VV Fecó


VV Kinga


Címkék:


AJÁNLÓ

MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...