VV Eszter és Dya Párbaj
Eszter - Dya lesz
Ma este kerül megrendezésre a Való Világ 5 második Párbaja, amelyen és mérik össze erejüket és népszerűségüket.

Dadi Eszter, aki a Karrieristák kategóriájában indult és került be a VV5 műsorába, hetek óta "kitaszítottságban" él. A lel történt ballépése kapcsán a villalakók nagy része elpártolt tőle, és bűnbakként tekintenek rá. Nem pusztán azért, mert Veronika volt az, aki hatodikként átlépve a villa küszöbét nagyon sok komoly barátságra tett már szert, hanem azért is, mert Cristofel levele kellett ahhoz, hogy ez az egész kiderüljön. Eszter magától nem mondta volna el.

Mivel Cristofel 1 napra visszatérhetett a villába, így lehetőségük adódott arra, hogy az ominózus jelenetet újranézzék. Ez a lehetőség Eszter malmára hajtotta a vizet, hiszen kiderült, hogy nem ő volt a kezdeményező fél, de ez a "segítség" lehet, hogy túl későn jött Eszter számára, hiszen a Párbaj kezdetéig már fél nap sincs hátra.

A Párbaj másik résztvevője Dya lesz.

A bejegyzés folytatódik, kattints az "Elolvasom" gombra.

Az, hogy a zöld kendő tulajdonosa Dya lett, nagyon sokakat meglepett a villán belül, és kívül egyaránt. Hiszen a Plázacica volt az, aki a kockás-csíkos játékban is Esztert védte, és Dya nem is tett jelet a jogászlányra a 2. Kiválasztás során. Eszter mégis úgy döntött, hogy Dya lesz a Párbajon az ellenfele, méghozzá taktikai okokból. Egyszerűen őt tartja odabent a leggyengébbnek.

A Párbaj kimenetelét még csak megjósolni sem lehet. Az általunk indított szavazáson is fej-fej mellett halad a két versenyző.

Eszter mellett szólhat az, hogy az utóbbi időben kiközösítették, mondhatni rászálltak, és ez pl. a Csaba - Cristofel Párbaj során visszájára sült el, nagyon könnyen lehet, hogy most is így lesz. Emellett sikerült valamelyest kivonnia magát a "szerelmi háromszögből", de ahogy azt fentebb említettük, talán már túl későn.

Ha Dya pozitívumait szeretnénk felsorolni, akkor mindenképpen meg kell említenünk, hogy egy rendkívül dekoratív lányról van szó, aki szinte mindenkivel jóban van a villában. És azt se felejtsük el, hogy a legutóbbi, nézők általi szimpátiaszavazáson a lányok közül Dya kapta a legtöbb szavazatot.

Vasárnap este tehát Eszter - Dya Párbaj lesz, közvetlenül az összefoglaló után. Azt már csak félve merjük kijelenteni, hogy a Párbaj eredménye gyökerestül felforgathatja a villabeli viszonyokat, hiszen korábban is ezt mondtuk, és visszatérése óta ez nem igazolódott be.

Ha LIKE-kal szeretnéd kifejezni szimpátiádat a két Párbajozóról, vagy csak kíváncsi vagy, hogy kinek drukkolnak többen, akkor azt a következő oldalon megteheted:  Eszter Vs. Dya - Ki nyerje a Párbajt?

Ha szavazni szeretnél, akkor a következő lehetőségek közül választhatsz:
  • A 1793-as számra küld az Eszter vagy a Dya nevet,
  • A 06-91-33-44-55 számon üsd be az 1-est Eszter, 2-est Dya esetén
Mi pedig percről percre tudósítunk majd ezen az oldalon a Párbaj állásáról, és várunk titeket is, hogy elmondjátok a véleményeteket a show-val kapcsolatban!

    21:37 - Eszter nyert
    21:33 - Szavazás lezárva
    21:29 - A villalakók elmondják a véleményüket
    21:19 - 73% - 27%
    21:14 - Kortesbeszédek
    20:51 - A jelenlegi állás: 72% - 28%
    20:39 - Dya a stúdióban
    20:35 - Dya búcsúja
    20:32 - Eszter a stúdióban
    20:27 - Eszter búcsúzik
    20:22 - Kezdődik a Párbaj
    20:10 - A jelenlegi állás: 71% - 29%
    19:04 - A jelenlegi állás: 66% - 34%
    Címkék:


    AJÁNLÓ

    MEGSZÓLALOK ÉN IS, NEM VAGYOK NÉMA...